Friday, January 1, 2010

Hayatımın en güzel yılı

Bu blogu yazmaya başladığımda yola tek bir amaçla çıkmıştım. 2009'u hayatımın en güzel yılı yapmak. Mutlu olmanın, huzurlu olmanın kadere kısmete bağlı olmadığını, her an tekrar tekrar yaratılması gerektiğini biliyordum. Bu bloga zaman zaman kısa kısa yazdığım notlar, kendi kendime yaptığım hatırlatmalardı aslında, ama o notları sizlerle paylaşmayı da çok sevdim....
Peki sonuç ne oldu??? 2009 gerçekten hayatımın en güzel yılımıydı?? Kesinlikle EVET...
Güneşli pırıl pırıl günlerimde oldu, berbat geçen zamanlarda ama şartlar ne olursa olsun ruh halimin benim seçimim olduğunu hiç aklımdan çıkartmadım.Özellikle yağmurlu günlerde hayatımda oldukları için şükrettiğim şeylerin listesini defalarca okudum.Çoğu kez ne kadar şanslı olduğuma inanamadım. Daha önce yazmıştım,her doğum günümde, girdiğim yaş kadar maddeyi alt alta defterime yazarım ben. Şükrettiklerim arasında ailemde vardır dostlarımda, bilgisayarımda, Eti limonlu pop kek'te...

Peki şimdi bu yolculuk bitti mi?? Yolculuk yaparken aslolan hedefe varmak değil, yolun keyfini çıkarmaktır ve ben de bu yolculuğu çok sevdim. Ve evet şimdi yeni bir hedefim ve yeni bir yolculuğum var. 2010'u hayatımın en güzel yılı yapmak..ve söz bu yolculuk sırasında bu yıl daha fazla yazmaya çalışacağım..

Herkese harika bir yıl diliyorum..

8 comments:

mavimantar said...

Sevgili Ayşegül...
Bloglarımızla daha çok ilgilenme dileğine katılıyorum.Ama hani demişsin ya "şartlar ne olursa olsun ruh halimin benim seçimim olduğunu hiç aklımdan çıkartmadım" diye, işte ben de galiba ruh halimi yağmurların ellerine teslim ettim.Dahası o yağmurların kanayan yaraları temizlemesine...(Vayyy amma laf ettim yaaa...şaştım şimdi kendime :D ...)
Neyse benim sevgili blog komşum.
Sana yüzünde gülücükler, yüreğinde sevinçler, coşkular oluşturacak, bir yıl diliyorum.
Her yıl "HAYATININ EN GÜZEL YILI" olsun

La Loba said...

Kendine hatırlattıklarını küçük not defterime ekliyorum ben de. Tavsiyelerini uygulamaya çalışıyorum aksilikler olmuyor değil tabi :)
Bu güzel blogu bütün bir yıl izlemeye devam o zaman.
Mutlu yıllar.

minimalist said...

ben de senden esinlenerek 2010 yılı için hayatımın en güzel yılı demek istiyorum. Bana göre yeni bir yıl için söylenecek bundan daha güzel bir temenni yok. Bize bunu farkettirdiğin için çok teşekkürler.

kekvekahve said...

ayşegül sana harika bir yıl dilerim, ama sen zaten işin sırrını bizlerle hep paylaştın. her ne olursa olsun onu harika yapmaya devam edeceksin. biz de seni her okuyuşumuzda bundan feyz alacağız.

ajandalarınaysa bayıldım...

Selen said...

2010 daha da guzel olsun. Iyi seneler.

Derinden said...

Sizin yazılarınızı inanın güne başlarken mutlaka okuyorum. Çünki sizin enerjiniz inanın benim avuçlarımın içine akıyor. 2010 dileğinizde bana aktı. İyi ki varsınız, ne olur daha çok yazınki daha çok sizden enerji alayım. Elinize ve yüreğinize sağlık.

yaban said...

buna inanamiyorum, aysegul bu blog senin miydi? ben de bir donem blog dunyasindan uzak kalip iyice kopmusum, bu projenden haberim bile yoktu,, cok guzelmis, umarim hep boyle devam eder..

mavimantar said...

Hani daha çok yazacaktın Ayşegül...
Geliyorum gidiyorum, bir değişiklik yok.Laf aramızda bende de değişiklik yok.İyice koptum galiba.
Bu arada Azmi Sina'ya,ailenize katılan bu genç adama sağlık,mutluluk,başarı,keşiflerle dolu çoookkkk uzun ömürler diliyorum.
Teyzesine ve ailesine tebrikler ve gözaydınlığı olsun...
Sevgiler...